Keresés

Követelmények

Kerékpárosbarát minőségbiztosítási rendszer ismertetése

 

A szálláshelyek étkezési és vendéglátóhelyek valamint a kempingek vendégeinek egyre növekvő hányadát a kerékpárosok teszik ki. Kétségtelenül a Balaton régióban legdinamikusabban fejlődő ágazat a kerékpáros turizmus. A hazai kerékpáros turisták mellett egyre több külföldi választja kerékpáros túrája célpontjául a Balatont. Németországban, Ausztriában, Hollandiában rég kialakult kultúrája van a két keréken történő túrázásnak. A Német Kerékpáros Klub életre hívta a Bett&Bike rendszert, amely napjainkban több mint 4000 szolgáltató partnert számlál. A külföldi és a magyar kerékpárosok minősített szolgáltató helyeket keresnek melyek minden a kerékpártúra során felmerülő igényüket kielégítik. Egy többnapos kerékpártúrán való részvétel alapja lehet a természetközeli élmény, a helyi termékek, a helyi kultúra megismerése, sport és mozgás, és nem utolsó sorban a környezetbarát pihenés utáni vágy.

A Balatoni Kerékpáros Turisztikai Egylet elsődlegesen a Balaton parti települések szolgáltatóit szeretné segíteni minőségbiztosítási rendszer bevezetésével.

Amennyiben úgy dönt, hogy részese kíván lenni a magyar tenger partján induló kezdeményezésnek a Balatoni Kerékpáros Turisztikai Egylet folyamatosan segíteni, támogatni fogja Önt munkájában, továbbá a www.balatonbringa.hu honlapon

illetve egyéb kiadványaiban, sajtóanyagaiban megjelenési lehetőséget biztosít

kerékpárosbarát vállalkozásának.

Amennyiben kérdése merül fel, vagy bármilyen egyéb információra lenne szüksége, kérjük, keresse munkatársunkat!

 

Balatoni Kerékpáros Turisztikai Egylet

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

web: www.balatonbringa.hu