Keresés

mozgalom leírása

Bringalimpia 2011

A Balaton Masters Team és a Balatoni Kerékpáros Turisztikai Egylet kerékpáros túramozgalma 2011-ben április 1. és október 23. között. A második Bringalimpiának a Balaton környéke ad otthont.

Az elmúlt időszakban egyre többen kerülik meg a Balatont egyénileg, csoportosan, barátaik vagy családjuk társaságában.

Az idén 2. alkalommal megrendezendő Túramozgalom, nem csak a magányos kerülőknek, hanem különböző cégek, intézmények és szervezetek dolgozói, partnerei számára biztosítanak túrázási, versenyzési és találkozási lehetőséget. A szervezők mindenkit szeretettel várnak, akik tenni szeretnének az egészségükért, illetve célként tűzték ki, hogy lakóhelyük, munkahelyük, csapatuk kerékpárosbaráttá váljon. Két távon (teljes kör: 204 km- keleti medence: 76 km), kétféle programcsomag és kerülési módot ajánlunk azon cégek, vállalkozások, irodák munkatársai, oktatási intézmények hallgatói, tanulói, turizmussal foglalkozók, médiában dolgozók, továbbá olyan települések lakói, illetve kerékpáros turisták számára, akik szabadidejüket is a kerékpárjuk nyergében szeretnék eltölteni. A kétféle kerülési mód:Szervezett teljesítmény túrák, Egyéni kerülések.

 

Bővebben: Bringalimpia 2010

BALATONKERÜLŐ TELJESÍTMÉNYPRÓBA

A Balaton Masters Team és a Balatoni Kerékpáros Turisztikai Szövetség kerékpáros túramozgalmat indít 2010-ben a Balaton körül BALATONKERÜLŐ TELJESÍTMÉNYPRÓBA címmel.

A mozgalom céljai:

- a Balaton körüli kerékpárút teljes útvonalának megismerése, népszerűsítése

- a mozgásgazdag, aktív pihenés ösztönzése

- a résztvevők számos ismeretet gyűjtsenek balatoni táj szépségeiről, környezetéről, kulturális emlékeiről, értékeiről

 

Bővebben: Balatonkerülő Túramozgalom

Feltöltés alatt...